hey

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

co to?laska?

´Dosla som z vonku a mam take divne stavy….musim sa zo vsetkeho vypisat,aby sa mi trosku ulavilo…Asi som fakt zalubena,alebo co…ja vobec neviem jak sa to prejavuje…ale viem ze som zalubena…ale vazne…ako som odchadzala od Rola..tak jednoducho mi povedal cau…a ja som si vtedy nejak uvedomila ze cooo….to vazne??akoze,teraz ma nemusite chapat..ani ja sa trosku nechapem….poviem vam jednu haluz,ze co som ja zac…ja som taka,ze ked mi na niekom strasne zalezi a som s nim,tak radsej mlcim,aby som netrepla nejaku debilinu….a este je to tak,ze chcem strasne niekomu nieco povedat,ze ho mam rada,ze mi na nom zalezi a zrazu to len tak vyleti z hlavy a ja neviem ako dalej…strasne ma to mrzi,ze som taka, ale co mam pre to robit?? Ja sa chcem zmenit…..furt si hovorim,ze ono to bude lepsie niky…ale nic neni lepsie….vsetko je len a len horsie……Ako sa inak da zistit laska ? ake je to ? vysvetli mi to niekto ??? moze byt laska aj to,ze k cloveku nic necitis,ale pri tom vies,ze proste ho mas rada a ze chces byt furt s nim?? Proste len necitis buchanie srdca..a podobne tie priznaky…ale len proste vies,ze to tak ma byt…a tak to je…a ako zistis,ze ten druhy clovek si nemyli kamaratstvo s laskou ??ako to vlastne vsetko je ???toto sa furt sama seba pytam….ze preco moreeee…preco preco preco….vazne…je pol druhej rano a sedim tu za compom ako bez duse….sedim a rozmyslam…ja som taka strasna krava sprosta….preco nemozem byt jak ostatne baby?ze kecam a kecam …a ja nic…ja som proste uplna debilka…vazne mam Rola strasne rada …ale proste…neviem ze ako dalej….neviem co citim,neviem to opisat…neviem ako ho vnimam…zas mam vsetko v sebe zmiesane….a trapim sa….nech to je uz inak…prosim

co to?laska? | stály odkaz

Komentáre

  1. moja,
    pripominas mi mna. Tiez to bolo tak, ze aj ked som ho lubila, len som mlcala. Asi dva mesiace sme uz chodili spolu (lebo on sa odhodlal) a ja som este stale bola ticha myska. Potom mi to zacal vycitat a ja som zacala nad sebou rozmyslat, ale aj tak sa to nezmenilo. Az potom ked uz som si bola vsetkym uplne ista som zacala otvarat srdce aj usta. Nastastie som mala stastie na krasneho skveleho a trpezliveho chlapca, tak ma kvoli tomu neopustil, aj ked mal chvile ked chcel, lebo ho to uz nebavilo. No napriek tomu sme spolu az doteraz.
    A co sa tyka lasky, tak na to musis prist sama, jedine ty dokazez povedat ze lubis a koho lubis a preco lubis a tak. A to ci si niekto nepletie kamaratstvo s laskou zistis tiez len ty sama. Lebo aj ked ti poviem ze zistis to takto a takto, ludia su rozny a natrafis akurat na takeho pri kom to nezistis a potom budes trpiet a nadavat na KC, ze ti hlupo poradila.
    Tak drzim palce, skus sa uvolnit a zacat sa obcas pytat, potom rozpravat a potom to moze byt fajn:)
    publikované: 08.10.2006 08:05:16 | autor: kc (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. sme na tom podobne
    aj ja mam podobne problemy, tiez neviem co mam hovorit, tak som radsej ticho ...ja este navyse mam problem aj v tom, ze neviem rozoznat, ci sa mi niekto paci ako kamarat alebo sa mi paci viac...ja sa strasne rychlo zalubim, ale ked si to uvedomim, nedokazem sa s nim rozpravat, som rada, ked som pri nom, ale on asi ani nevie, ze sa mi paci, neviem co zo mna, strrasne rada by som chcela vediet kecat o hocijakych blbostiach ako moje kamaratky niektore ..neviem ako sa mam odhodlat, dufam ze to obidve zvladneme :)
    publikované: 04.12.2007 15:28:58 | autor: Eva (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014